Első Book Tag

Sziasztok! 
Úgy gondoltam, itt az ideje a blog első Book Tagjének. Ezt még 3 hónapja töltöttem ki molyon. Remélem tetszeni fog nektek. 

1. Mit olvastál inkább, csak trilógiákat vagy csak önálló könyveket?  Csak trilógiákat. Egyébként se igazán olvasok önálló könyveket, mert szeretem teljesen átlátni a világot és úgy általában kidolgozottabb. Mivel fantasykat olvasok főleg, idő kell mire ismerteti kábé a világot és azt csak trilógiában (sorozatban) lehet jól.  

2. Kitől olvasnál inkább: csak nőktől vagy csak férfiaktól?  Nem tudom nem igazán figyelem az írót csak hogy olvastam-e már tőle. Mivel főleg külföldiektől olvasok nem is mindig tudom megállapítani a nemét név alapján. Joss Stirlinget a Lélektársak trilógia íróját például végig férfinek hittem. :D  

3. Hol vásárolnál inkább: könyvesbolt vagy online?  Nehéz kérdés. Inkább könyvesboltban, mert ott szeretem nézegetni, fogdosni, csodálni (én is néha legszívesebben megvenném azt is ami már megvan). De online meg jobban megéri és nagyobb a választék. Hát még mindig inkább könyvesbolt.  

4. Melyiket választanád inkább: az összes könyvből film vagy sorozat?  Könyvfüggő, de inkább film, könyvsorozatokból meg ugye filmsorozat. Bár mostanában kezdek rászokni a sorozatokra. 

5. Mennyit olvasnál inkább: 5 oldalt naponta, vagy hetente 5 könyvet?  Természetesen hetente 5, bár félek túl hamar elfogynának a könyvek előbb utóbb és azért az 5 kicsit már sok. Mégis inkább, mint 5 lap naponta.  

6.Mi lennél inkább: kritikus vagy író?  Tekintve, hogy saját bevallásom szerint kevesebb fantáziám van, mint egy fának, kritikus. Az viszont szívesen.  

7. Mit tennél inkább: újra és újra elolvasnád a kedvenc 20 könyvedet, vagy mindig ez idáig el nem olvasott könyveket kéne bújnod?  Ugyan nagy híve vagyok az újra olvasásnak, na de örökké csak 20 könyv, azért mégis kevés. Majd max minden könyvet szép lassan olvasnék, hogy mindent jól megjegyezzek.  

8. Mi lennél inkább: könyvtáros vagy könyvesbolti eladó?  Könyvtáros, és gondoskodnék róla, hogy minél több újabb könyv legyen a könyvtárban (bár tudom, hogy ennek komoly anyagi megkötései vannak).  

9. Mit olvasnál inkább: Csak a kedvenc műfajodba tartozó könyveket vagy inkább minden más műfajt, kivéve a kedvencedet?  Mivel a kedvenc műfajomon (romantikus-fantasy már, ha ez egy műfajnak számít) belül is nagyon változatosak a könyvek ezért inkább ezt olvasnám mindig.  

Ez lett volna az első Book Tag. Ezután is lesz még pár. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Év összegzés 2018

Sziasztok! Nagyon, nagyon gyorsan eltelt ez az év is. És a következő is ilyen gyorsan fog, ez már csak így megy. Nekem jó évem volt. :) So...

Címkék

értékelés könyv romantikus fantasy kedvenc KMK ifjúsági kritika vörös pöttyös sorozat Blogprojekt booktag a hónapban olvasott könyveim Sarah J. Maas film kaland Cassandra Clare havi összegző Üvegtrón Arany pöttyös történelem VII.Könyvmoly Párbaj Árnyvadászok ACOTAR Joss Stirling kihívás komoly tündérek Harry Potter LOL On Sai karácsony lista Book A Sloth Box Leiner Laura Rubin Pöttyös angol nyelven manó könyvek Delta Vision J.K.Rowling Lélektársak Maxim Kiadó Outlander Summer Forever Projekt időutazás móra kiadó vígjáték Agave kiadó Alexandra kiadó Dream válogatás Gabo kiadó Gaura Ágnes Halloween Kedvenc karakterek Kedvenc kiadó Kedvenc író Leigh Bardugo Mini-Könyvklub 7. Tilos az Á könyvek angyalok ikrek krimi scifi thriller trilógia vizek vámpírok zafír pöttyös A Karib-tenger kalózai A varázslók-trilógia Along for the ride Atheneum Borbíró Borbála Colleen Hoover Crystal Debora Geary Erin Morgenstern Fumax Hatalom trilógia Holdbéli krónikák Kaméleon könyvek Kerstin Gier Könyvfesztivál Maggie Stiefvater Magyar vándor Misty Modern boszorkány Phoenix Read-a-thon Richelle Mead Rick Riordan Sarah Dessen Vámpírakadémia borítók cirkusz dan wells disztópia horror karel capek könyvesdoboz városok Álom két keréken Éjszakai cirkusz 100 A különös Wilcox lányok A mobil Anna és a francia csók Cartaphilius Egy ikerpár titkos naplója Egymás szemében Fabrice Colin Főnix Kiadó Gayle Forman Hollófiúk Időfutár Jennifer L. Armentrout Jojo Moyes Kelly Oram Kiera Cass Kiválasztottak Legenda Legszebb könyvborítók Libri London vámpírjai Luxen sorozat Marie Lu Mielőtt megismertelek NA Nyereményjáték Salazar bosszúja Sky Stephen King Szent Johanna Gimi Szivárgó sötétség Szűcs Vanda a lány a vonaton a néma lány az ördög egyetlen barátja beth flynn démonok frankenstein hans rosenfeldt harc a szalamandrákkal izgalmas kass morgan kilenc perc krakatit költészet mary shelley michael hjorth milk and honey mutáció napló nem akarlak megölni nem vagyok sorozatgyilkos nyomozás pablo de santis paula hawkins párizsi rejtély retelling robin cook rossz rupi kaur sebastian bergman spanyol krimi szörnyeteg úr tej és méz vakság vers véres zene