Moly Book Tag

Sziasztok!
Egy kihívást hozzam, hogy azért annyira nem legyetek elhanyagolva.
Köszönöm a kihívást @Kamilla17!
Kihívom: @Masni3, @Börtöntöltelék, @Fangirl033, @Doro0507, @_Vivcsu_ , @Orsi999 ha van kedvetek és még nem töltöttétek ki, hajrá!
Mivel nincs neve a kihívásnak vagy nem volt soha, vagy elveszett az idő folyamán, én mindenesetre nem találtan meg ezért a kérdések alapján Moly Book Tag-nek nevezem.

1. Melyik könyvet jelölted be utoljára olvasottként? 
Miogin bázis-t On Saitól, újraolvasás volt.


2. Mi az aktuális olvasmányként bejelölt könyved? 
Sötét elmék Alexandra Brackentől éppen azzal kínlódom, hogy ne hagyjam félbe.


3. Milyen könyvet adtál hozzá utoljára a várólistádhoz?
Alwyn Hamilton: A homok leánya

4. Milyen könyvet tervezel legközelebb elolvasni? 
Úgyse az lesz, mert sose tudom ezt megmondani, de most épp Elle Kenedy-től a Pont felé húzok.


5. Használod a csillagozós értékelési rendszert? 
Igen.
★★★★★

6. Részt veszel-e valamilyen kihíváson? 
Igen, jelenleg egészen pontosan 41 kihívásra vagyok feljelentkezve molyon.

7. Használod a kívánságlistát? 
Igen.

8. Milyen könyvet fogsz venni legközelebb? 
Ez se biztos, de most épp bookdepositoryról akarom megrendelni a Ruin and Rising-ot, Six of Crows-t, az A Court of Frost and Starlight-ot és a Nevernight-ot.


9. Van kedvenc idézeted? Melyik idézetet kedvencelted utoljára? 
Abszolút kedvenc idézetem nincs, de a füzetecském elejére ezt írtam fel: 
„Az élet apró örömökből áll. Ki kell élvezni.” (On Sai: Scar)
Legutóbb egy spoileres és felnőtt tartalmas idézetet kedvenceltem, így azt inkább nem másolom be ( a Scarból szintén), de azelőtt ezt: 
"Több ezer évvel ezelőtt, a nagy Titánháború végén, az istenek a saját sarlójával miszlikbe aprították, és leszórták maradványait a Tartarosz mélyére, ami az istenek ellenségeinek feneketlen szemeteskukája." (Rick Riordan: A titán átka)
10. Kik a kedvenc szerzőid? 
Ez a kérdés tetszik, hogy nem szabja meg, hányat mondjak. Ők: Sarah J. Maas, On Sai, Cassandra Clare, Leiner Laura, Kerstin Gier, Rick Riordan, Colleen Hoover.

11. Csatlakoztál valamilyen zónához? 
27 zónának vagyok tagja.

12. Min változtatnál a moly.hu oldalán? 
Nem is tudom, én általánosságban teljesen elégedett vagyok az oldallal, vannak kisebb hibák, amiket lehetne javítani meg funkciók, amik jól jönnének, de mindig csak akkor jutnak eszembe, amikor éppen kellenének.

Aki nem regisztrált még moly.hu-ra, de szereti a könyveket, annak mindenképpen ajánlom, fantasztikus oldal: https://moly.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Michael Hjorth - Hans Rosenfeldt: A néma lány (Sebastian Bergman 4.)

Sziasztok! A blogunk szülinapján (tegnap) akartam egy új bejegyzéssel jelentkezni, de úgy alakult, hogy csak ma posztolom. A lényeg, h...

Címkék

értékelés könyv romantikus kedvenc fantasy KMK ifjúsági kritika sorozat vörös pöttyös Blogprojekt booktag a hónapban olvasott könyveim Sarah J. Maas film kaland Cassandra Clare Arany pöttyös havi összegző történelem Üvegtrón VII.Könyvmoly Párbaj ACOTAR Joss Stirling kihívás komoly Árnyvadászok Harry Potter LOL On Sai lista tündérek Book A Sloth Box Leiner Laura Rubin Pöttyös karácsony manó könyvek Delta Vision J.K.Rowling Lélektársak Maxim Kiadó Outlander Summer Forever Projekt angol nyelven időutazás móra kiadó vígjáték Agave kiadó Alexandra kiadó Dream válogatás Gabo kiadó Gaura Ágnes Halloween Kedvenc karakterek Kedvenc kiadó Kedvenc író Mini-Könyvklub 7. Tilos az Á könyvek angyalok ikrek krimi scifi thriller trilógia vizek vámpírok zafír pöttyös A Karib-tenger kalózai A varázslók-trilógia Along for the ride Atheneum Borbíró Borbála Colleen Hoover Crystal Debora Geary Erin Morgenstern Fumax Hatalom trilógia Holdbéli krónikák Kaméleon könyvek Kerstin Gier Könyvfesztivál Leigh Bardugo Maggie Stiefvater Magyar vándor Misty Modern boszorkány Phoenix Read-a-thon Richelle Mead Rick Riordan Sarah Dessen Vámpírakadémia borítók cirkusz dan wells disztópia karel capek könyvesdoboz városok Álom két keréken Éjszakai cirkusz 100 A különös Wilcox lányok A mobil Anna és a francia csók Cartaphilius Egy ikerpár titkos naplója Fabrice Colin Főnix Kiadó Gayle Forman Hollófiúk Időfutár Jennifer L. Armentrout Jojo Moyes Kelly Oram Kiera Cass Kiválasztottak Legenda Legszebb könyvborítók Libri London vámpírjai Luxen sorozat Marie Lu Mielőtt megismertelek NA Nyereményjáték Salazar bosszúja Sky Stephen King Szent Johanna Gimi Szivárgó sötétség Szűcs Vanda a lány a vonaton az ördög egyetlen barátja beth flynn démonok harc a szalamandrákkal horror izgalmas kass morgan kilenc perc krakatit költészet milk and honey mutáció napló nem akarlak megölni nem vagyok sorozatgyilkos nyomozás pablo de santis paula hawkins párizsi rejtély retelling robin cook rossz rupi kaur spanyol krimi szörnyeteg úr tej és méz vakság vers véres zene