Ez vagy az Book Tag

Sziasztok!
@Arwen5 hívott ki az Ez vagy az Book Tag-re, köszönöm neki! Ide kattintva elolvashatjátok az ő bejegyzését.
Kihívom Babypsychot, Börtöntölteléket, Fangirl033-at és Vivcsut, ha van kedvetek és még nem tettétek meg, hajrá!

1.Hol szeretsz inkább olvasni: kanapén vagy ágyban?
Ágyban.

2.Férfi vagy női főszereplő?
Női szemszög, mert jobban át tudom érezni, de a férfi főszereplők jobbak, mint kedves női főszreplő párjuk (tisztelet a kivételnek).

3.Trilógia vagy tetralógia?
Nem mindegy? De akkor már inkább tetralógia, mert a trilógiák hajlamosak rá, hogy mélyrepülést kezdjenek a 2. részben. Aztán általában megjavulnak az utolsó részre, de akkor is idegesítő.

4.E/1. vagy E/3. szemszög?
E/3 így kevésbé visel meg, ha béna a női főszereplő.

5.Reggeli vagy esti olvasás?
Esti. Reggel nem igazán tudok olvasni.

6.Könyvtár vagy könyvesbolt?
Mindkettő.

7.Megríkasson vagy megnevettessen a könyv?
Megnevettessen.

8.Fehér vagy fekete borító?
Színes? Mindkettő? Nem igazán találkoztam még csak fehér vagy csak fekete borítóval. Ha a KMK-s könyvek gerincére értjük, akkor pedig fekete, mert a fehérek története valamiért nem tetszik szinte soha.

9.Karakter-orientált vagy cselekmény-orientált könyv?
Ha rosszak a karakterek, akkor a cselekménynek is lőttek már. Ha jók a karakterek, a cselekmény nem annyira, akkor az se fog igazán tetszeni, de jobb, mint az előző lehetőség.

Képek Pinterestről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Karel Capek: Krakatit

Sziasztok! Ezer éve nem írtam a blogra, de ma végre ráérek és sikeresen rá is szántam magam, úgyhogy hoztam nektek egy kritikát Karel Ca...

Címkék

értékelés könyv romantikus kedvenc fantasy KMK ifjúsági kritika sorozat vörös pöttyös booktag Blogprojekt Sarah J. Maas film a hónapban olvasott könyveim kaland Cassandra Clare Arany pöttyös történelem VII.Könyvmoly Párbaj Üvegtrón Joss Stirling kihívás komoly Árnyvadászok Harry Potter LOL On Sai lista tündérek ACOTAR Leiner Laura karácsony manó könyvek Book A Sloth Box J.K.Rowling Lélektársak Maxim Kiadó Outlander Rubin Pöttyös Summer Forever Projekt havi összegző időutazás móra kiadó vígjáték Agave kiadó Alexandra kiadó Delta Vision Dream válogatás Gabo kiadó Halloween Kedvenc karakterek Kedvenc kiadó Kedvenc író Mini-Könyvklub 7. Tilos az Á könyvek angyalok ikrek krimi scifi thriller trilógia zafír pöttyös A Karib-tenger kalózai A varázslók-trilógia Along for the ride Atheneum Crystal Debora Geary Erin Morgenstern Fumax Gaura Ágnes Hatalom trilógia Holdbéli krónikák Kaméleon könyvek Kerstin Gier Könyvfesztivál Maggie Stiefvater Magyar vándor Misty Modern boszorkány Phoenix Read-a-thon Richelle Mead Rick Riordan Sarah Dessen Vámpírakadémia borítók cirkusz dan wells disztópia karel capek vámpírok Álom két keréken Éjszakai cirkusz 100 A különös Wilcox lányok A mobil Anna és a francia csók Borbíró Borbála Cartaphilius Colleen Hoover Egy ikerpár titkos naplója Fabrice Colin Főnix Kiadó Gayle Forman Hollófiúk Időfutár Jennifer L. Armentrout Jojo Moyes Kelly Oram Kiera Cass Kiválasztottak Legenda Legszebb könyvborítók Leigh Bardugo Libri London vámpírjai Luxen sorozat Marie Lu Mielőtt megismertelek Nyereményjáték Salazar bosszúja Sky Stephen King Szent Johanna Gimi Szivárgó sötétség Szűcs Vanda a lány a vonaton angol nyelven az ördög egyetlen barátja beth flynn démonok harc a szalamandrákkal horror izgalmas kass morgan kilenc perc krakatit költészet könyvesdoboz milk and honey mutáció napló nem akarlak megölni nem vagyok sorozatgyilkos nyomozás pablo de santis paula hawkins párizsi rejtély retelling robin cook rossz rupi kaur spanyol krimi szörnyeteg úr tej és méz vakság vers véres zene