Ez vagy az Book Tag

Sziasztok!
@Arwen5 hívott ki az Ez vagy az Book Tag-re, köszönöm neki! Ide kattintva elolvashatjátok az ő bejegyzését.
Kihívom Babypsychot, Börtöntölteléket, Fangirl033-at és Vivcsut, ha van kedvetek és még nem tettétek meg, hajrá!

1.Hol szeretsz inkább olvasni: kanapén vagy ágyban?
Ágyban.

2.Férfi vagy női főszereplő?
Női szemszög, mert jobban át tudom érezni, de a férfi főszereplők jobbak, mint kedves női főszreplő párjuk (tisztelet a kivételnek).

3.Trilógia vagy tetralógia?
Nem mindegy? De akkor már inkább tetralógia, mert a trilógiák hajlamosak rá, hogy mélyrepülést kezdjenek a 2. részben. Aztán általában megjavulnak az utolsó részre, de akkor is idegesítő.

4.E/1. vagy E/3. szemszög?
E/3 így kevésbé visel meg, ha béna a női főszereplő.

5.Reggeli vagy esti olvasás?
Esti. Reggel nem igazán tudok olvasni.

6.Könyvtár vagy könyvesbolt?
Mindkettő.

7.Megríkasson vagy megnevettessen a könyv?
Megnevettessen.

8.Fehér vagy fekete borító?
Színes? Mindkettő? Nem igazán találkoztam még csak fehér vagy csak fekete borítóval. Ha a KMK-s könyvek gerincére értjük, akkor pedig fekete, mert a fehérek története valamiért nem tetszik szinte soha.

9.Karakter-orientált vagy cselekmény-orientált könyv?
Ha rosszak a karakterek, akkor a cselekménynek is lőttek már. Ha jók a karakterek, a cselekmény nem annyira, akkor az se fog igazán tetszeni, de jobb, mint az előző lehetőség.

Képek Pinterestről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Év összegzés 2018

Sziasztok! Nagyon, nagyon gyorsan eltelt ez az év is. És a következő is ilyen gyorsan fog, ez már csak így megy. Nekem jó évem volt. :) So...

Címkék

értékelés könyv romantikus fantasy kedvenc KMK ifjúsági kritika vörös pöttyös sorozat Blogprojekt booktag a hónapban olvasott könyveim Sarah J. Maas film kaland Cassandra Clare havi összegző Üvegtrón Arany pöttyös történelem VII.Könyvmoly Párbaj Árnyvadászok ACOTAR Joss Stirling kihívás komoly tündérek Harry Potter LOL On Sai karácsony lista Book A Sloth Box Leiner Laura Rubin Pöttyös angol nyelven manó könyvek Delta Vision J.K.Rowling Lélektársak Maxim Kiadó Outlander Summer Forever Projekt időutazás móra kiadó vígjáték Agave kiadó Alexandra kiadó Dream válogatás Gabo kiadó Gaura Ágnes Halloween Kedvenc karakterek Kedvenc kiadó Kedvenc író Leigh Bardugo Mini-Könyvklub 7. Tilos az Á könyvek angyalok ikrek krimi scifi thriller trilógia vizek vámpírok zafír pöttyös A Karib-tenger kalózai A varázslók-trilógia Along for the ride Atheneum Borbíró Borbála Colleen Hoover Crystal Debora Geary Erin Morgenstern Fumax Hatalom trilógia Holdbéli krónikák Kaméleon könyvek Kerstin Gier Könyvfesztivál Maggie Stiefvater Magyar vándor Misty Modern boszorkány Phoenix Read-a-thon Richelle Mead Rick Riordan Sarah Dessen Vámpírakadémia borítók cirkusz dan wells disztópia horror karel capek könyvesdoboz városok Álom két keréken Éjszakai cirkusz 100 A különös Wilcox lányok A mobil Anna és a francia csók Cartaphilius Egy ikerpár titkos naplója Egymás szemében Fabrice Colin Főnix Kiadó Gayle Forman Hollófiúk Időfutár Jennifer L. Armentrout Jojo Moyes Kelly Oram Kiera Cass Kiválasztottak Legenda Legszebb könyvborítók Libri London vámpírjai Luxen sorozat Marie Lu Mielőtt megismertelek NA Nyereményjáték Salazar bosszúja Sky Stephen King Szent Johanna Gimi Szivárgó sötétség Szűcs Vanda a lány a vonaton a néma lány az ördög egyetlen barátja beth flynn démonok frankenstein hans rosenfeldt harc a szalamandrákkal izgalmas kass morgan kilenc perc krakatit költészet mary shelley michael hjorth milk and honey mutáció napló nem akarlak megölni nem vagyok sorozatgyilkos nyomozás pablo de santis paula hawkins párizsi rejtély retelling robin cook rossz rupi kaur sebastian bergman spanyol krimi szörnyeteg úr tej és méz vakság vers véres zene